LasseLehtonen Syteen tai soteen

Kaikki blogit puheenaiheesta Sotilaallinen uhka

Itä – länsiottelu lähestyy – West trolling manipulation puree!

Nyt ei puhuta suomalaisesta pesäpallosta ja sen perinteellisestä itä-länsiottelusta, jossa yleensä itä voittaa – kiitos mitä ilmeisimmin Sotkamon ja Kiteen [?]

 

Nyt puhutaan hiljalleen ryöstäytyvästä liikesarjasta, jossa läntinen kulutusyhteiskunta ja ympäristökuluttaja [1 viimeiseltä 150 vuodelta kouristelee maailmanpoliisituskassa – Yhdysvaltojen johtaessa vielä vähän aikaa maailmamme napaisuutta.

Kim Jong-un haluaa sulkea pois sotilaallisen ratkaisun, vetypommilla

http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000597307.html

Emmekö huomaa, että uhkapeluri Kim pelaa aikaa. Kun sitten vihdoin vetypommi on asennettu ohjuksen kärkeen, hän voi määrätä maailmaa. Tämä hänen tavoitteensa on minun käsittääkseni. Mutta toki USA tässä vaiheessa on vihollinen numero 1, sillä se on ainoa tosi vastustaja. Trump on vähällä ryhtyä toimiin Kimin taltuttamiseksi. 

Pohjois-Korean sotilaallinen uhka

Maailmassa, vielä nykypäivänkin maailmassa, on monta ihmeellistä asiaa, jotka jatkuvasti ihmetyttävät ja kummastuttavat. Yksi näistä ihmeellisyyksistä on Pohjois-Korea.

Pohjois Koreassa on väkeä pyöreät 25 miljoonaa, bruttokansantuote on 40 miljardia  dollaria. Pohjoiskorealaiset tulevat siis toimeen vajaalla kahdella tuhannella dollarilla per asukas. Se tekee euroissa vielä vähemmän.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä