LasseLehtonen Syteen tai soteen

Kaikki blogit puheenaiheesta Salla Vuorikoski

Sipilä iskee toimittajiin

Pääministeri Juha Sipilä on iskenut jälleen. Keskustan risteilyllä hän valitsi uhrikeen Tommi Parkkosen, joka on pääministerin mielestä levitellyt valheita hänestä. Paikalla ollut Parkkonen kyseli esimerkkiä, mutta sitä ei Sipilältä löytynyt. Olisi jo Sipilänkin pitänyt oppia että jos on tyytymätön mediaan, ei kannata henkilöidä kohteita jos ei pysty todentamaan väitteitään, nyt ja heti.

YLEn luottamus meni - sana ei ole vapaa

Valtiollisen median vapaus toimia journalistisesti riippumattomasti perustuu luottamukseen siitä, että poliittinen johto ei yritä painostaa, eikä valtiollisen mediatalon johto taivu mahdollisiin vaikutusyrityksiin.

 

Jussi Eronen ja Salla Vuorikoski erosivat Ylestä

Ylen ajankohtaistoimituksen esimies Jussi Eronen kertoo Twitterissä ja Facebook- sivullaan, että on eronnut tehtävästään. ”Sananvapauttani on rajoitettu". - "En hyväksy talon johdon sananvapautta  rajoittavia lijauksia".

Ylen ajankohtaistoimituksen esimies Jussi Eronen kertoo Twitterissä, että on eronnut tehtävästään.

Näkemyserot sananvapaudesta päätoimittaja Atte Jääskeläisen kanssa ovat liian suuret, hän perustelee.

Onko Ylen tiedotus kompromettoitunut? - Toimittajat jättävät laivan

Ylen ajankohtaistoimituksen esimies Jussi Eronen irtisanoutui tänään tehtävistään. Eronen kertoi asiasta Twitterissä. Hänen mukaansa näkemyserot sananvapaudesta päätoimittajan kanssa ovat liian suuret. 

Eronen on arvostellut vime aikoina kovasanaisesti yhtiön toimintakulttuuria. Hän myös kirjoitti Ylen hallintoneuvoston eilisen kokouksen jälkeen, että hallintoneuvosto vaikuttaa journalistisesti arvioiden kuurolta, sokealta ja halvaantuneelta.

Panaman Paperit - Veroparatiisi-Nimiä ja -perustajia! Ketkä tuomitaan, ketkä ei?

Panamapapers ja Nordea. Piilotellaanko suuria nimiä vai häpäistäänkö ne julkisesti kuten WinCapitassa Kailajärven ja klubilaistenkin nimiä Panaman yhtiöitä koskien? Saavatko mahdolliset veronkiertäjät näyttäviä tuomioita? Joutuvatko Nordean perustamisasiakirjoja - vaikka vain kyselykäännöstöitä - tehneet työntekijät poliisitutkintaan, kuukausien kopituksiin, syytteisiin ja tuomioihin niin kuin minä? 

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä