LasseLehtonen Syteen tai soteen

Kaikki blogit puheenaiheesta Hallituksen toiminta

Hallituksen infraäänitutkimus

Tuulivoimamelusta tutkimuksia on tehty puolesta ja vastaan, tilanne on ollut kutakuinkin tasan.

Tuulivoimamelu on tehty täysin haitattomaksi joissakin tutkimuksissa, tällaisen tutkimuksen oli löytänyt Petteri Järvinen, niinkin tuoreen kuin vuodelta 2010. No hän viittasi tähän blogissaan osoittaakseen tuulivoimalat oikeutetuksi ja tuulivoiman vastustajat vastuuttomiksi haihattelijoiksi.

Sitten tätä blogia lainataan ja siihen viitataan joka käänteessä, niin teki myös täällä Usarissa blogia pitävä professori? Lisäksi hän viittasi rikolliseen toimintaan samassa lauseessa.

Kun pöly laskeutuu

Suomessa on nyt toimintakykyinen hallitus ja tämä asia todetaan myöskin eduskunnassa. Kurinpalautus hallitustyöskentelyn osalta oli paikallaan, kuvastaa varmaan monen kansanedustajan tuntoja ja miksi ei samalla kansalaistenkin mielissä. Yksittäiset henkilöt saavat siirtyä sivuun kun haetaan toimintakykyä, näin nytkin, hallitus haki keskuudestaan ne avainhenkilöt, jotka takaavat sujuvan toiminnan.

Tuulivoimalat aiheuttavat todistetusti stressiä ja unenpuutetta

[Lopulta hallituksen selvitys osoitti, mistä ihmiset ovat varoittaneet jo vuosia: tuulivoimalat voivat saastuttaa omalla tavallaan. Uusi raportti toteaa, että on "jonkin verran näyttöä", että ne voivat tuoda "merkittävää harmia" paikallisille yhteisöille liiallisen melun muodossa, ja ehdottaa, että tuulivoimalat pitää ehkä sammuttaa tietyissä olosuhteissa.

Piristymisen merkit

 

Suomessa on talouden suhteen alkanut kuulua kummia myönteisiä ynähtelyja.

Lehdissä yhä useammin näkee juttuja talouden hienoisesta piristymisestä.  No, tämmöselle kansan syvissä riveissä tallustavalle kohentuminen vielä isommin näy mutta tutkijoille ja muille viisaille on merkit havaittavissa .

Jokunen nosturi jo näkyy kaupunkikuvassa ja se on aina hyvän merkki.

Saattaa käydä niin kuin yleensäkin että nousu alkaa pääkaupungista mutta kyllä se sieltä leviää myös maakuntiin kunhan ensin ”koneet” käynnistyvät oikeasti.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä