LasseLehtonen Syteen tai soteen

Kaikki blogit puheenaiheesta Hallituksen toimet

HALLITUKSEN SAAVUTUKSET JA LOPPUSUORA !

Hallitsemattomat Hallituksen toimenpiteet !

Tutkivan ja kriittisen journalismin lama - esimerkkinä aktiivimalli

Minua korpeaa ankarasti tutkivan journalismin vähentyminen uutisvirran hektisyyden ja klikkien perässä juoksemisen yhä lisääntyessä. Työttömien aktiivimalli on hyvä esimerkki siitä, kuinka jo syksyllä olisi ollut tietoja mallista sekä sen seurauksista käytettävissä yhtä paljon kuin nyt lain hyväksynnän jälkeen, mutta asiasta tuli aidosti kiinnostava vasta, kun kansalaisaloitteen myötä asiasta tuli medialle kiinnostava.

Taloustilanteen ja pakolaiskysymyksen aiheuttamista peloista sekä ahdistuksista

Meistä jokaisella on jokin keino käsitellä tunteitaan. Tunteemme ovat erilaisia, vaikka niillä olisi sama nimi. Minun ahdistukseni ei ole sinun ahdistustasi tai pelkoni eivät ole sinun pelkojasi, vaikka niillä on yhteisiä piirteitä. Kaikesta huolimatta meidän voi olla vaikea ymmärtää toistemme tunteita, kuten ahdistuksia ja pelkoja. Me emme välttämättä ymmärrä niiden ahdistusta, jotka elävät viidakossa luonnon armoilla, tai niiden, joiden kotikaupunkia on pommitettu kolme vuotta, ja joiden läheiset sekä lapset ovat kuolleet sodassa.

Hallitusohjelma sitoo hallituksen ja eduskunnan kädet taas neljäksi vuodeksi

Muutaman kuukauden päästä Suomessa pidetään eduskuntavaalit. Vaalien jälkeen hallitukseen osallistuvat puolueet rakentavat laajan ja yksityiskohtaisen hallitusohjelman, jolla ne sitovat suurimman osan päätöksistään neljäksi vuodeksi. Periaatteessa Suomen tulevasta politiikasta päätetään viikossa Säätytalolla kiivaasti laukkaavien lobbareitten mielen mukaisesti.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä